obstechniek

On site Supervisor elektrotechnisch monteur

Bij OBS Techniek moet je beseffen dat het werk een avontuur is. Het is nooit saai, geen dag is hetzelfde en je werkt op verschillende locaties over de hele wereld. Als supervisor werk je samen met jouw team van elektro monteurs aan het aansluiten van technische installaties in diverse industrieën. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het aansturen van de monteurs, contact houden met kantoor en de klant en je houdt de voorgang in de gaten. Daarnaast werk je waar nodig met je team mee. Je zorgt voor een goede werksfeer om met je team het project op professionele wijze en volgens planning op te leveren.

Functie: Supervisor elektrotechnisch monteur
Soort dienstverband: Voltijd (38uur)

Solliciteren!

De functie:

Als supervisor elektrotechniek is het belangrijk dat kennis en ervaring hebt in het installeren van elektrotechnische systemen. Wij zoeken iemand die resultaat gericht aan het werk gaat en hierin zijn team meeneemt. Je zorgt ervoor dat projecten volgens planning lopen op de manier die jij denkt dat het beste is.

Wij vragen:

  • Je wordt enthousiast van werken in het buitenland.
  • Je behoudt het overzicht, bent betrokken en communicatief vaardig.
  • Je hebt ervaring in het motiveren, aansturen en begeleiden van projecten en monteurs.

Wij bieden:

  • Veel vrijheid, afwisseling en leuke collega’s.
  • Bovenop je salaris ontvang je reistijd vergoeding, daggeld vergoeding als je op project bent en we hebben een overwerk-regeling.
  • Doorgroeimogelijkheden en ontwikkeling door opleidingen en cursussen.
  • Flexibiliteit vragen we van jou, maar krijg je ook van ons terug.
  • We zijn aangesloten bij de CAO Metaal en Techniek.
  • Gezellige borrels, bonte avonden en barbecues.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze veelzijdige functie? Stuur dan je sollicitatie met CV naar vacatures@obstechniek.nl . Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Engels, Manager Operations, via telefoonnummer 088-0010099. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.obstechniek.nl. Acquisitie vanuit werving en selectie bureaus stellen wij niet op prijs en wij geven hier dan ook geen vervolg aan. Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Freelance/ZZP

Projectleider technische installaties Monteur Mechanisch Monteur Elektrotechniek

Interesse?

Solliciteer dan direct!

MM slash DD slash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.