OBS techniek

Monteur Mechanisch

OBSTechniek is een bloeiende en groeiende onderneming binnen de OBSgroep met inmiddels 25 medewerker. De organisatie biedt veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft een betrokken werksfeer waar medewerkers zich snel thuis voelen. Onze mensen zijn de basis van ons succes.

Belangrijkste taken binnen deze functie

Samen met jouw collega’s werk je aan het plaatsen en monteren van technische installaties voor diverse industrieën op locatie bij de klant in Nederland en in het buitenland. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het monteren van Machines en apparatuur in distributiecentrums. Je levert jouw bijdrage aan een goede werksfeer om met elkaar het project op tijd en volgens de juiste kwaliteit op te leveren.

Projectleider technische installaties Monteur Mechanisch Monteur Elektrotechniek

Wat wij bieden

  • Een uitstekend salaris met een goede overwerk-regeling en betaalde reistijd naar projecten.
  • Werken in een betrokken organisatie die veel mogelijkheden heeft voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • OBS Techniek heeft een informele werksfeer en no-nonsense cultuur en is een succesvolle internationaal opererende organisatie.
  • Flexibiliteit vragen we van jou, maar krijg je ook van ons terug.
  • Uitzicht op een vast contract. OBSTechniek investeert in duurzame samenwerkingen, niet alleen met de klanten maar vooral ook met de medewerkers.

Wat wij vragen

Je hebt technisch inzicht (Werktuigbouwkunde/lassen/monteren op MBO werk en denkniveau). Je bent rustig, nauwkeurig in de afwerking en kan goed met collega’s omgaan. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kan “100%” inzet leveren.

Interesse?

Solliciteer dan direct!

Solliciteren!